Maak uw droomvilla dankzij

Ludwig Deblaere.

 

Houdt u wel van de stijl van herenhuizen, landhuizen en kastelen? Wilt u graag zelf oude bouwmaterialen in uw bouwproject, maar bent u nog op zoek naar de materialen?

U hoeft niet langer te zoeken. Ludwig Deblaere in Wingene, West-Vlaanderen is uw specialist van dienst.

Ludwig Deblaere gaat voor u in de hele Benelux en Frankrijk op zoek naar unieke materialen voor uw woning. De stenen, tegels en dakpannen die Ludwig Deblaere voor u uit kiest zijn afkomstig van oude herenhuizen, landhuizen, kastelen en herenboerderijen. Na een strenge selectie kan u uit een uitgebreid aanbod uw keuze maken. Zo bieden wij oude Bourgondische dallen, terracottavloeren en parefeuilles, oude kerk- en blauwsteendallen, oude witsteenschouwen, eiken parket- en plankenvloeren, Hollandse straatklinkers, oude gevelstenen en metalen dak- en gevelramen aan.

 

Ook vindt u bij Ludwig Deblaere een ruim assortiment aan dakpannen zoals boomse blauwe dakpannen en rode pannen, Bourgondische tegelpannen, geelbeige tegelpannen, natuurleien en bestratingsmaterialen. Daarnaast kan u bij Ludwig Deblaere ook rekenen op een plaatsingsdienst. De bouwmaterialen van Ludwig Deblaere zijn steeds op voorraad en direct leverbaar. Bovendien geniet u gegarandeerd van de laagste prijs.

 

Voor meer informatie kan u Ludwig Deblaere steeds bereiken op het telefoonnummer of via het contactformulier op deze website. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of kom eens langs in onze showroom in Wingene.